Полицията в Червен бряг разкри брутално убийство в рамките на

...
Полицията в Червен бряг разкри брутално убийство в рамките на
Коментари Харесай

Прободен в крака мъж умря от кръвозагуба в аптека

Полицията в Червен бряг разкри брутално ликвидиране в границите на часове в понеделник. Мъж на 52 години от града бил прободен в крайници и умрял от кръвозагуба в локална аптека. 31-годишният нападател е задържан, заяви "Дарик ".

В 8:20 часа през вчерашния ден на телефон 112 е получен сигнал, че мъж с прободна рана търси помощ в аптека в Червен бряг. Отзовалите се на сигнала служители на реда намерили безжизненото тяло на индивида във фоайето на аптеката. Пристигнала и кола за спешна помощ, а медиците установили гибелта на 52-годишния гражданин на града. Установено е, че той е умрял от кръвозагуба, защото е прободен в бедрото и е била наранена артерията.

Служителите на реда почнали следствие, като създали огледи и разпитали очевидци. Така станало ясно, че мъжът е ранен на улица в дребния град минути преди да бъде подаден сигналът към незабавния телефон.

Продължавайки следствието, служителите на реда стигнали и до причинителя. Той е арестуван в рейс на път за столицата. 31-годишният мъж от Червен бряг е задържан за 72 часа, а следствието продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР