Полицията в Черна гора съобщи, че 11 души са убити

...
Полицията в Черна гора съобщи, че 11 души са убити
Коментари Харесай

Клане в Черна гора! 11 убити при нападение в Цетине

Полицията в Черна гора заяви, че 11 души са убити при нападението в черногорския град Цетине, осъществено след фамилен спор, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на държавната телевизия.

Полицията е ликвидирала нападателя след престрелка с него.

В офанзивата са били ранени още 6 души, измежду които един служител на реда.

Позовавайки се на информация от очевидци, държавната телевизия Ар Ти Си Джи заяви, че нападателят е разкрил безразборна пукотевица по хора на улицата, в това число по деца. Четирима от ранените са били трансферирани в болница в Цетине, а други двама съществено потърпевши са били изпратени в болница в Подгорица.

Ар Ти Си Джи цитира източници от полицията, които са споделили, че офанзивата е последвала фамилен спор, само че към този момент повече детайлности не се оповестяват.

Премиерът на Черна гора Дритан Абазович написа в своя канал в “Телеграм”, че в Цетине се е случила “безпрецедентна трагедия” и прикани нацията “в мислите си да бъде дружно със фамилиите на почтените жертви, техните родственици, другари и хората в Цетине”.

Според черногорското издание " Вечерне новости " нападателят е бил на 34 години. Той е умъртвил фамилията си и след това е излязъл от вкъщи си и е почнал да стреля по минувачи по улиците на града. Сред потърпевшите има и деца.

Заради нещастието ще бъде разгласен тридневен печал в Черна гора, добавя ТАСС.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР