Полицията в Чехия разследва смъртта на млада проститутка, убита в

...
Полицията в Чехия разследва смъртта на млада проститутка, убита в
Коментари Харесай

Подозират българин за бруталното убийство на проститутка в Чехия

Полицията в Чехия проверява гибелта на млада продажница, убита в град Теплице по изключително нечовечен метод. След седмица следствие е обвинен мъж, който съгласно някои медии в Чехия е от българско поданство.

" На този стадий мога да ви кажа, че върви следствие и фактически имаме обвинен чужденец. За страдание не мога да издам към момента неговата идентичност ", разяснява говорителката на полицията н Усти над Лабем Шарка Полачкова. По думите й в следствието са присъединили доста служители на реда, с цел да може казусът да се реши колкото се може по-бързо.

Не е загадка, че от години българската и съветската мафия работят дружно в Северна Чехия, където държат обществени домове. Именно българи са най-влиятелните в сутеньорския бизнес в Теплице и Усти над Лабем, които се намират покрай немската граница и проститутките там разчитат най-вече на клиенти чужденци.

Тялото на 26-годишната продажница Никол е открито от инцидентни минувачи към седем сутринта на 11 декември. Открито е от инцидентни минувачи. Мъртвата жена лежала захвърлена под билборд. Аутопсията е открила, че тя е убита по изключително нечовечен метод.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР