Полицията в Бургас ще следи за рисково шофиращи и возещи

...
Полицията в Бургас ще следи за рисково шофиращи и возещи
Коментари Харесай

Полицията в Бургас ще следи за рисково шофиращи и возещи се абитуриенти

Полицията в Бургас ще следи за рисково шофиращи и возещи се зрелостници. Изпращането на зрелостниците от учебните заведения в Бургас ще е от 20 до 30 юни. Това сподели началникът на отдел "Охранителна полиция " към Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град комисар Неделчо Рачев.

Събрали сме информация за пунктовете и учебните заведения, където ще се съберат учениците и родителите, като и за заведенията, където ще честват по-късно вечерта. Повечето заведения са на територията на курорта "Слънчев бряг ", изясни Рачев.

Колоните от моторни транспортни средства ще бъдат придружавани от полицейски коли. Ще се следи за приложимост на алкохол, опиати и дееспособност. Ще се следи за рисково държание при шофиране от зрелостници, техни водачи, по този начин и за държанието на пасажери.

Полиция санкции зрелостници в София за димки и неспазване на отдалеченост

Сред грубите нарушавания е проявлението от автомобила, което значи, че младежите не са с предпазни колани, осведоми Рачев. Той прикани зрелостниците да съблюдават разпоредбите за запазване живота и здравето, както на самите себе си, по този начин и на останалите участници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР