Полицията в Бургас е открила близо 76 килограма кокаин в

...
Полицията в Бургас е открила близо 76 килограма кокаин в
Коментари Харесай

МВР хвана 76 килограма кокаин в кашони с банани от Еквадор

Полицията в Бургас е разкрила близо 76 кг кокаин в кашони с банани, пристигнали от Еквадор. Пратката е пристигнала с транспортен съд на 29 юли, а два дни по-късно стоката е разтоварена. На 30 юли кашоните са откарани в склад за плодове и зелечуци на ул. " Индустриална " в града. Работник в склада е разкрил кашоните, в които е бил прикрит опиатът, изясни шефът на бургаската полиция Калоян Калоянов.

Пратката

Корабът е дошъл от Еквадор през Италия. На борда му са били натоварени общо 19 контейнера с банани, разпределени в 20 626 кашона. Кокаинът е бил в 4 от тях. Получател е българско комерсиално сдружение. От склада, където е открит кокаинът са правени разнообразни доставки. Над 3000 кашона са били доставени в Румъния. В България въпросното сдружение има още няколко склада.

 https://www.mediapool.bg/gal/82/orig_40def80e9dc6eebf14c7e98bc5ae0191.jpg

" Към момента ревизираме цялото количество колета – 400 тона – до другите посоки. Открили сме места, където са доставени плодове от този склад и където сега се правят инспекции. Към сегашния миг другаде не е открито друго количество наркотично вещество ", изясни Калоянов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР