Полицията в Брюксел е направила множество арести, включително на няколко

...
Полицията в Брюксел е направила множество арести, включително на няколко
Коментари Харесай

Гей оргия с 25 голи мъже и бягащ евродепутат шокираха Брюксел

 Полицията в Брюксел е направила голям брой арести, в това число на няколко души, " които са поискали имунитет от институциите на Европейски Съюз “ – единият от които е бил маджарин – когато е разкрила противозаконна " оргия “, както го разказват локалните медии, написа европейската редакция на Politico във вторник.

Служител, непосредствен до следствието, съобщи, че органите на реда са били извикани, откакто в петък вечерта в центъра на Брюксел е подадена " правна тъжба за разстройства през нощта “ от " локдаун празненство “.

" Те откриха на място към 20 души и полицията се намеси, тъй като не са се спазвали рестриктивните мерки за ковид “, споделя служителят.

Според белгийската преса полицията е разкрила 25 голи мъже, в това число евродепутат и неназован брой дипломати.

Медиите оповестяват още, че неназованият евродепутат се е опитал да избяга през прозорец, само че се е наранил и е бил арестуван от полицията, преди да изиска имунитет като евродепутат.

Според разпоредбите на европейските институции, евродепутат не може да желае имунитет, в случай че бъде хванат по време на осъществяване на правонарушение.

Европейският парламент не е поискал да разяснява случая. Според вътрешните правила Парламентът не може да подхваща наказания против евродепутат, направил закононарушение отвън парламентарните си отговорности.

Авиокомпанията Ryanair се възползва от този детайл от историята в " туийт “ във вторник, като написа: " Искате ли бързо да избягате от Брюксел? Имаме полети от единствено 14,99 евро (в този случай не предлагаме седалката до прозореца) “.

Белгия разгласи втора карантина предишния месец, с вечерен час и възбрана за събирания на повече от четирима души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР