Полицията в британския град Манчестър арестува 93-годишна жена, без да

...
Полицията в британския град Манчестър арестува 93-годишна жена, без да
Коментари Харесай

93-годишна от Манчестър поиска да я арестуват преди да е починала

Полицията в английския град Манчестър арестува 93-годишна жена, без да е направила каквото и да е закононарушение. Причината е, че дамата просто поискала в наследството си да бъде задържана преди гибелта си, осведоми БНР.
Внучката на 93-годишната Джози Бърдс, Пам Смит, благодари сърдечно обществено на полицията в Манчестър, че е изпълнила предсмъртното предпочитание на баба ѝ. В публикувано в обществената мрежа „ Туитър “ известие се споделя: „ Благодаря на полицията, че арестува Джози. Тя е на 93 години и здравето ѝ се утежнява бързо, само че тя пожела да бъде задържана преди да е станало прекомерно късно. Тя има златно сърце и се забавлява откровено при ареста “.
От полицията потвърдиха, че преди две седмици е било получено необичайно искане от внучката на 93-годишна жена тя да бъде задържана и да бъде закарана в полицейски сектор, с цел да разбере преди да е напуснала този свят какво значи да си нарушил законите. Полицията добави, че при осъществяването на желанието на остарялата жена нито за момент не са били забравени естествените отговорности на блюстителите на реда към всички останали жители.
Интересно е, че това не е първият сходен случай. През март 104-годишната Ан Броукънбрау от Бристол, пребиваваща в старешки дом, също пожела да ѝ бъдат поставени белезници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР