Полицията в Бразилия е убила 9 избягали затворници и е

...
Полицията в Бразилия е убила 9 избягали затворници и е
Коментари Харесай

Бразилската полиция уби 9 от 28 избягали затворници, взели заложници

Полицията в Бразилия е умъртвила 9 избягали пандизчии и е заловила 19 други, откакто в пандиза в централната северна част на страната те взеха за заложници учителка и надзиратели, оповестиха управляващите.
Общо 28 наказани избягаха от пандиза " Бара де Грота " в град Арагуайна късно във вторник в околните гори, оповестиха в изказване представители на районната сигурност.
Те взеха за заложници учителка и трима пазачи по време на посещаване на затворническо занимание и използваха оръжие, с цел да се измъкнат.
Двама от защитата бяха освободени, откакто военната и локалната полиция преследваха пандизчиите, само че 43-годишната учителка и 27-годишен мъж останаха заложници.
Девет от пандизчиите са " починали при конфликтите с полицията в гората покрай пандиза ", се споделя в изказването, без да се дават детайлности.
В пандиза " Бара де Грота " има 493 пандизчии, макар че потенциала му побира единствено към 480.
Бразилия е страна на третото най-голямо затворническо население в света, след Съединените щати и Китай. Пренаселеността в пандизите е проблем и бягствата, размириците и саморазправата са постоянно срещани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР