Полицията в американския град Атланта издирва облечена в дизайнерски дрехи

...
Полицията в американския град Атланта издирва облечена в дизайнерски дрехи
Коментари Харесай

Няма да повярвате как тази крадла в скъпи дрехи задигна "Ролекс" за 5 бона ВИДЕО

Полицията в американския град Атланта търси облечена в дизайнерски облекла крадла, която отмъкнала 14-каратов златен и сребърен часовник "Ролекс ", представяйки се за богата клиентка, която желае да го купи.

Запис от камера за наблюдаване от магазина SM Diamond Center в мола North DeKalb демонстрират по какъв начин дамата, която се е маскирала с тъмни очила и кожено палто, преглежда бижутата и часовниците на витрината.

Продавачът стои зад витрината и предлага на дамата да прегледа златен "Ролекс ".

 The Щатски долар,000 14-carat gold and silver Rolex watch
Жената поставя часовника на ръката си, а след това маха с ръка, с цел да му се наслаждения.

Служителят на магазина чака търпеливо, до момента в който дамата се оглежда, дали има други хора в магазина.

Секунди по-късно, дамата демонстрира интерес към други аксесоари на витрината, след което го удря на бяг с часовника на ръката.

Служителят на магазина се пробва да я подгони. Кражбата е осъществена на 3 януари.

Управителят на магазина, който е поискал да остане неизвестен, сподели, че крадлата е влезнала в бижутерията и се е държала по този начин, като че ли желае да купи нещо на своя съкровен другар. "Тя го опитва, до момента в който бе на ръката ѝ, тя искаше да прегледа различен часовник. Служителят обаче е споделил, че може да опитва единствено само един след различен ", сподели той пред Фокс Нюз.

Докато е преследвал крадлата на открито от мола, служителят е видял по какъв начин тя скача в паркиран джип Мицубиши, който по-късно отпрашил с гневна скорост.


Собственикът на магазина е разпознал мъжа, който е чакал крадлата в колата. По думите му, двойката е посетила бижутерията най-малко два пъти преди кражбата,

"Това са нашите пари, изкарани с доста работа. Работим крепко за всяко пени. Застраховката ни не покрива тази кражба ", добави той.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР