Полицията трябва да свали от колите всички опасни шофьориСпирам да

...
Полицията трябва да свали от колите всички опасни шофьориСпирам да
Коментари Харесай

Емили с тротинетката: Спирам да фуча! Не искам да вляза в затвора

Полицията би трябвало да смъкна от колите всички рискови водачи

" Спирам да карам с такава скорост по автомагистралите. Не желая да вляза в пандиза ", каза Емили с тротинетката. " Давам си сметка, че идващия път към този момент няма да ми се размине с санкция ", притеснява се обичаната на някогашния културист Тихомир (Мелиса) Рангелов, представена от .

Тя е безапелационна, че " полицията би трябвало да смъква от колите рисковите водачи ".

" След жестоката катастрофа на Околовръстното шосе оня ден е безусловно ясно, че полицията би трябвало да взима книжките на такива хора като водача на поршето. Аз съм за това да им бъдат налагани строги санкции, в това число и недопускане да ръководят автомобил. Тези водачи си фантазират, че са царе на пътя, а в действителност са рискови за хората. На тях обаче не им постановат санкции, а на мен поради тротинетката, която не е опасност по пътя и не е наранила никого. А и аз съблюдавам разпоредбите за придвижване ", възмущава се Емили.

Бившето момче прибавя, че ще внимава доста с мощния мотор, с който ексцентричната двойка се снабди преди няколко дни.

" Нито аз, нито Тихомир имаме книжки за мотор. Но ще изкараме. Тихомир даде обещание в една телевизия, че ще прави " тиу " с 300 км/ч, само че аз ще заключа мотора, тъй като знам, че е огромен фен на високите скорости ", безапелационна е Емили. Наскоро нейното към този момент популярно измежду възрастовата категория до 18 възклицание " фиу по автомагистралата ", се трансформира в рефрен на ново рап парче. Сега скандалното блонди към този момент държи да я назовават " призракът на пътя ". Очаква и покана от Николаос Цитиридис, с цел да изкаже в студиото на неговото предаване възгледите си за живота, любовта и " още нещо ".

Преди половин месец избраницата на някогашния спортист пострада наново след инцидента на Околовръстното. При второто ѝ ПТП тя се заби с 30 км/ч в бус, който я засякъл, пъплейки с 5 км/ч на велоалея в региона на столичните Пет кьошета. При удара трансмомичето получи комоцио, а тестванията за опиати във ВМА демонстрираха съществуване на упойващи субстанции в кръвта й. Нейният обичан Тихомир тогава изясни, че тези резултати се дължат на антидепресантите, които пиела Емили.

" Вратата на буса беше смачкана. Поделихме си с водача разноските по вредите, само че по-голямата част от тях ще бъде изплатена от застрахователите, защото и моята тротинетка е застрахована ", изяснява Емили.

Напук на нежната си визия русокоската акцентира, че е доста войнствена. " Както мога да се усещам засегната, по този начин съм способна да дам отпор с юмруци, а когато съм ядосана, ставам необикновено мощна и никой не може да ме спре ", разкрива Емили.

Тя е подготвена да запаше оръжие и да се бие на фронта. " Не ме е боязън! Аз строявах всички, които се опитваха с принуждение да ме откажат от фантазията да бъда " принцеса Емили ". Доказах, че ще бъда това, което съм! През годините в Плевен все гледах пътната табела към София и знаех, че някой ден ще стигна до столицата и ще я покоря ", спомня си Емили.

Нейният любим Тихомир обаче изненадващо за богатирската си физика не е по този начин войнствено надъхан. Много от почитателите му подозираха, че културистът е с съветски паспорт, защото починалата му майка е рускиня от Самара.

" С български паспорт съм и не подлежа на готовност ", сподели за вестника някогашният културист. По думите му в Русия той съвсем нямал живи родственици като се изключи баба си и вуйчо си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР