Полицията трябва да разследва всяка кражба, тъй като „няма тривиални престъпления“, казва министърът на вътрешните работи

...
Силите са се ангажирали да следват всички разумни линии на
Коментари Харесай

Силите са се ангажирали да следват всички „разумни линии на разследване“ в опит да подобрят разследванията и да намалят нивото на престъпността.

Това следва предишен ангажимент силите да присъстват на всяка кражба с взлом в нов набор от стандарти, обявен миналата година.

Надин Дорис отказва да потвърди, че ще гласува за Торите на следващите общи избори - последни актуализации< /p>

Органът за определяне на стандартите публикува насоки за служителите в Англия и Уелс да вземат предвид всички потенциални доказателства - като записи от камери за видеонаблюдение, звънци на врати и камери, както и проследяване на телефони - ако могат да доведат до заподозрян или откраднато имущество .

Колежът по полиция каза, че следователно обществеността ще знае какво може да очаква от полицията, когато докладва за престъпление като кражба с взлом или кражба.

Разследване на убийството в Борнмът, след като човешки останки бяха открити край пътеката край скалата

Ангажиментът, договорен от Министерството на вътрешните работи, Националния съвет на началниците на полицията и Полицейския колеж, идва като част от " седмица на престъпността" от политически съобщения, планирани от правителството.

Лейбъристите обаче го определиха като „зашеметяващо признание за 13 години провал на торите по отношение на полицейската дейност и престъпността".

„Доверие в полицейската дейност повредени“

Г-жа Брейвърман каза: „Полицията постигна напредък в предотвратяването на престъпления в цялата страна с квартални престъпления като кражби с взлом, грабежи и кражби на превозни средства, които са намалели с 51% от 2010 г. насам.

“ Въпреки този успех, откакто станах министър на вътрешните работи, чух твърде много разкази от жертви, при които полицията просто не е предприела действия по полезни улики, защото престъпления като кражби на телефони и автомобили се смятат за по-малко важни - това е неприемливо. Това накърни доверието на хората в полицейската дейност.

„Престъпниците не трябва да имат къде да се крият. Днешният ангажимент на полицията е огромна крачка напред към предоставянето на фокусирана върху жертвите и здрав разум полицейска дейност, каквато обществото заслужава.“< /p>

„Всички престъпления имат значение“

Пишейки в Telegraph, г-жа Брейвърман добави: „Нека бъдем ясни: всички престъпления имат значение. Няма такова нещо като тривиално престъпление. И полицията трябва не показват на престъпниците, че те действително са свободни да нарушават определени закони."

"13 години провал на торите"

Министърът на вътрешните работи в сянка Ивет Купър каза: "Това е потресаващо признание на 13 години провал на торите по отношение на полицията и престъпността.

„Преследването на разумни следи като видеонаблюдение е това, което полицията трябва да прави, но - поради лошото управление на торите - над 90% от престъпленията остават неразкрити, делът на преследваните престъпления са намалели с повече от две трети и повече престъпници излизат."

Министърът на вътрешните работи Суела Брейвърман ще бъде интервюирана по Sky News около 7 сутринта днес.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР