Полицията търси неизвестен мъж, заподозрян в извършване на нагъл пладнешки

...
Полицията търси неизвестен мъж, заподозрян в извършване на нагъл пладнешки
Коментари Харесай

Този ловък апаш поиска да си плати сметката на бара, но заедно с бележката прибра и...

Полицията търси незнаен мъж, обвинен в осъществяване на безочлив обеден грабеж през днешния ден следобяд, в една от най-посещаваните и оборотни пицарии в Благоевград. Мъжът, пил кафе на маса извън като елементарен клиент. Внезапно влезнал вътре в заведението и изискал да заплати сметката си на бара.

На маса пред пицарията го чакала негова придружителка. Неизвестният сграбчил портмонето на шефката, сложено до монитора, оповестява struma.com.



Много изкусно е осъществена кражбата, настояват от пицарията. Той съумял да вземе портмонето за елементи от секундата, дружно с подадената му касова записка. Мъжът бързо се изнизал от заведението и дружно с придружителката му изчезнали, носейки два куфара, което допуска, че или са идвали, или са отивали към гарата.

В откраднатия портфейл имало над 2000 лв. - пари, приготвени за задатък на работещите в пицарията, който трябвало да бъде раздаден в края на работния ден.

На място са извикани служители на реда, които търсят наглия обирджия. Прегледани са записите от камерите и това е клиентът, който полицията заподозря неотложно. Записите са конфискувани за подробен разбор.

Видео, запечатало наглия грабеж, може да видите ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР