Полицията спря влак в района на Вакарел заради намушкан човек

...
Полицията спря влак в района на Вакарел заради намушкан човек
Коментари Харесай

Мъж е намушкан във влак, задържаха мъж и жена за убийството

Полицията спря трен в региона на Вакарел поради намушкан човек в един от вагоните. Задържани са мъж и жена, които в началото бяха избягали от мястото на престъплението.

50-годишният мъж е направил кръвоизлив и е умрял в 8:33 часа в колата за спешна помощ, на метри от болница " Света Анна " в София, заяви представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска пред БНР. Сигналът е получен в 8:07 часа, а екипът е дошъл на място в 8:23 часа, добави тя. Въпреки че преодолели дистанцията от Вакарел до София единствено за 10 минути, напъните им се оказали напразни.

По първични данни мъжът е бил наръган при зародила кавга във влака. Извършителите са съумели да избягат, само че са открити и по-късно хванати. Случаят се проверява.

Международният бърз трен № 494 от Истанбул през Пловдив за София престоява на гара Вакарел от 08:01 ч. В композицията се правят оглед и следствени дейности, което не разрешава влакът да продължи своето пътешестване. Създадена е своевременна организация за застраховане на пътуването за всички 120 пасажери като са пренасочени и настанени в идващия преминаващ трен. Бързият трен № 1620 от Пловдив за София е потеглил от гара Вакарел в 09:12 ч.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР