Полицията смята, че става въпрос за добре планирано убийство. И

...
Полицията смята, че става въпрос за добре планирано убийство. И
Коментари Харесай

Изплува Черното Минало На Зайков! Аутопсията Показа Какво Зверство Е Извършил С Милена, Преди Да Я Убие!

Полицията счита, че става въпрос за добре планувано ликвидиране. И през днешния ден продължава издирването на Зайков в региона към Костенец, а и в уголемен периметър – 20-30 километра от кървавата покруса. Мъжът не е разгласен за интернационално търсене, макар, че е имал най-малкото 12 часа да избяга.

Причината е че още преди години има заповед да не напуща страната, оповестява TrafficNews. Тази нощ са получени два сигнала от жители за местонахождението му, само че без резултат, сподели старши комисар Николай Спасов, шеф на ОДМВР София. Стоян Зайков е иманяр и нарушител и познава чудесно гората.

Това, че няма мобилен телефон от една година в допълнение затруднява проверяващите, тъй като не могат да го локализират по мобилни кафези. Мъжът е с голям брой престъпни регистрации и е прочут с това, че ловко се крие от полицията. Местните описват, че имало случай да се крие 24 часа в бидон. При различен случай полицията го търсила два месеца, а той се скрил на втория етаж в къщата на комшия. Мъжът даже не схванал за наличието му. И в този момент хората считат, че мъчно ще го открият. Бащата на Зайков пък счита, че той няма да се свърже с никой от околните си, тъй като са в неприятни връзки.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР