Полицията следи под лупа 22 души, живеещи в област Монтана,

...
Полицията следи под лупа 22 души, живеещи в област Монтана,
Коментари Харесай

Следят под лупа 22-ма бивши затворници в Монтанско

Полицията следи под лупа 22 души, живеещи в област Монтана, които са излезли от пандизите в страната от началото на годината, заяви старши контрольор Петър Петров.
„ За тези хора получаваме специфични уведомления и съответният областен служител на реда поема грижата за тях.” посочи Петров.
От януари до 24 април четирима души от района пък за влезнали зад решетките, демонстрират данните на органите на реда.
Полицаите са изготвили лист с над 100 престъпно проявени и някогашни пандизчии, които са под непрекъснато наблюдаване и надзор.
„ В началото на всяка година се сформира лист на лица от престъпния контингент, с които се организират срещи и профилактични беседи. Водим и диалози с бюрото по труда за устройването на някогашните пандизчии на работа. Целта е да предотвратим осъществяването на закононарушения от тяхна страна и да улесним консолидираното им в обществото”, сподели още Петров.
Само през март в област Монтана са извършени 76 профилирани интервенции, в които са взели участие 450 служители на реда и 93 – ма жандармеристи. В хода им са разкрити 28 закононарушения и са арестувани 27 лица, формирани са 880 акта и са конфискувани 12 оръжия. От началото на годината в региона са осъществени 15 измами, регистрираха криминалистите. Миналата година телефонните измами са били 35, а прибраните от бандитите пари - близо половин милион лв.. Жертви на измамниците са главно възрастни хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР