Полицията ще разследва германски лекар за издаване на фалшиви PCR

...
Полицията ще разследва германски лекар за издаване на фалшиви PCR
Коментари Харесай

Разследват лекар в Германия за издаване на фалшиви резултати от PCR тестове

Полицията ще проверява немски доктор за издаване на подправени PCR документи на туристи в , осведоми БГНЕС. Националната полиция ще проверява дали немски доктор е издал подправени PCR резултати на туристи в Майорка, откакто отчет за немската телевизионна мрежа RTL предизвести за това.
В проверяващото видео журналистът Саша Уинтел беседва с някои туристи, които му изясняват по какъв начин немският доктор предложил да им издаде подправени PCR документи за към 80 евро . Уинтел отива в лекарския кабинет, който не е разпознат в скритата камера, с цел да му бъде публикуван подправен PCR документ. Когато репортерът желае от лекаря пояснение за това, което твърди, че прави, той заобикаля всевъзможни мнения.
 Германия изисква отрицателен резултат от PCR тест при директно прекосяване през летищата в страната Германия изисква отрицателен резултат от PCR тест при директно прекосяване през летищата в страната
Федералното министерство на външните работи на Германия ни уведоми, че въведеното от 30 март 2021 година условие за показване на отрица...
Националната полиция ще пристъпи към следствие на немския доктор за хипотетично осъществено закононарушение против публичното здраве и подправяне на документи. Трябва да се помни, че немското държавно управление дефинира, че от 30-ти март немските пасажери ще би трябвало да показват негативен тест за ковид преди качване на борда и затова, преди да стъпят на немска земя.
Германски туристи, които имат позитивен тест за PCR, преди да се върнат в Германия, могат да бъдат изолирани в хотели със стаи, непокътнати за изолации на COVID-19, или в заведения, които Балеарското държавно управление е определило особено за това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР