Полицията разясни ситуацията с футболиста от школата на Спартак (Варна),

...
Полицията разясни ситуацията с футболиста от школата на Спартак (Варна),
Коментари Харесай

Полицията разясни ситуацията с нападнатия юноша от школата на Спартак

Полицията обясни обстановката с футболиста от школата на Спартак (Варна), който е бил атакуван в подлеза до Спортен комплекс " Локомотив " през днешния ден сутринта. Припомняме, че по информация на бащата на потърпевшото дете и родители от академията на " соколите " в разнообразни групи в обществената мрежа Facebook, синът му е бил атакуван от три лица, които с бухалка са го малтретирали и са го съблекли гол. 

Всичко е почнало в рейс, в който се е возил 13-годишният гений на спартаклии, заяви Vsport.bg, базирайки се на информация от полицията. До него е имало група от малко по-големи възпитаници, като самият той е определил по-късно пред органите на реда, че са почитатели на Черно море. Младият футболист е слязъл на спирката до Семеен кодекс " Локомотив ", а едно от момчетата го е последвало. По думите на потърпевшия в подлеза баткото го е заплашил с железен кол и го е предиздвикал да си съблече фланелката и горницата на спортния екип, които са с емблеми на Спартак Варна. 

На мястото е бил извикан екип на полицията, като досега публична тъжба от страна на бащата няма. Момчето е разказало пред униформените, че не е бито.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР