Полицията, разследваща намушкането с нож на 17-годишен младеж, който беше

...
Полицията, разследваща намушкането с нож на 17-годишен младеж, който беше
Коментари Харесай

Намушкване с нож в Улвърхемптън: Харли Хепуърт беше убит с нож в парка, докато случаен герой се опитваше да спаси тийнейджър

Полицията, проверяваща намушкането с нож на 17-годишен юноша, който беше погубен в Улвърхемптън в четвъртък измежду бял ден, разпознава жертвата.

Полицията на Уест Мидландс продължава следствието през днешния ден след трагичната гибел на Харли Хепуърт, който беше смъртоносно намушкан с нож в Уест Парк на града през вчерашния ден следобяд. За страдание младежът беше разгласен за мъртъв на място от парамедици малко откакто служителите на реда бяха извикани в парка, малко преди 16:30.

Това се случи, когато беше разкрито, че инцидентен минувач се е опитал да избави живота на Харли. BirminghamLive заяви, че инцидентният минувач се е опитал да даде на младежа сърдечна реанимация, до момента в който парамедици и екипи на въздушна кола за спешна помощ са се втурнали към местопроизшествието.

Главен надзорник Рич Фишър от полицията в Улвърхамптън сподели: „ Още един млад живот е трагично лишен от закононарушение с нож и нашият фокус е да надигнем виновните пред правораздаването. Ние осведомяваме фамилията на Харли за това бързо разви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР