Полицията разследва сигнал за отвличане и нанасяне на побой на

...
Полицията разследва сигнал за отвличане и нанасяне на побой на
Коментари Харесай

Мъж отвлече и преби бившата си приятелка в Русе

Полицията проверява сигнал за похищение и нанасяне на побой на жена в Русе. Посоченият като причинител е арестуван от органите на реда. Това оповестиха от ОДМВР-Русе.

На 6 април към 19:40 часа е постъпил сигнал за похищение и нанесен побой на 30-годишна жена от Русе. Според декларираното от пострадалата, същия ден към 17:15 ч. наоколо до дома и в Русе я е причакал някогашният й другар /38 г./, който я е поканил да се качи в колата му, а по-късно срещу волята й я отвел в различен квартал в града, където й нанесъл побой, като повода за това били неизяснени персонални връзки посред им.

Жена със подозрения за ковид умря, приятелят ѝ счупил ребрата

Жената е била прегледана в русенската болница „ Канев “, където са й открити счупена китка, строшен гален и голям брой кръвонасядания по цялото тяло.

Случаят е документиран от проверяващите и е стартирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.131, ал.1, т. 5а, вр. 129, ал.2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 143, ал.3, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Мъж преби жена си два пъти за 15 дни, закани се и да я убие

В хода на работата по горещи следи служителите на реда от Второ районно управление (на МВР) са разкрили и заловили 38-годишния мъж. Той е арестуван по ЗМВР. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР