Полицията разследва палежи на автомати за кафе. Тази нощ, в

...
Полицията разследва палежи на автомати за кафе. Тази нощ, в
Коментари Харесай

Полицията в Русе разследва палежи на автомати за кафе

Полицията проверява палежи на автомати за кафе. Тази нощ, в 01:32 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе е пратен по сигнал за разпален кафеавтомат, намиращ се в кв. „ Дружба “ на ул. "Гео Милев ". Установено е, че в отвора за чашите са били сложени салфетки и други боклуци.

Пожарникарите и служителите на реда изпратени на местопроизшествието са открили, че покрай тази машина, е бил изработен несполучлив опит да бъде разпален и различен автомат за кафе. Малко по-късно екип пожарникари е изпратен за сходен сигнал и на ул. "Шипка ", до страничния вход на пазара.

Там още веднъж са открити салфетки и други боклуци в отвора за чаши. Полицията е почнала следствие по случаите. Извършени са огледи на местопроизшествията. Образувани са досъдебни производства.

Същевременно са подхванати всички нужни дейности за обход в регионите на случаите и на територията на града, само че възможния причинител или други съмнителни лица не са били открити от полицията. Изяснено е, че автоматите са благосъстоятелност на разнообразни компании. Работата по следствието продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР