Полицията разполага със свидетелски показания за убийството на русенската журналистка

...
Полицията разполага със свидетелски показания за убийството на русенската журналистка
Коментари Харесай

Странно! Появи се очевидец на убийството на Виктория Маринова, задържаният румънец е освободен

Полицията разполага със свидетелски показания за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова, заяви столичен вестник. Показанията на очевидеца са снети и по тях се работи повече от интензивно. По-рано полицията в Русе задържа румънски жител от украински генезис, който обаче бе пуснат, откакто се оказа, че няма нищо общо със гибелта на 30-годишната жена.
Разследващите имат и обвинен за гнусното закононарушение, който е избягал в чужбина, твърди една от националните малките екрани.
Според показанията на очевидеца тъгите на Виктория траяли към час, тя била убита сред 12,30 и 13,30 ч., като килърът се е гаврил с нея на 2 пъти. Лицето й било обезобразено от триенето на главата в земята, посочило съдебно-медицинското проучване.
В регионалната дирекция на полицията в Русе работи щаб за следствие на зверското ликвидиране. В него са вътрешният министър Младен Маринов, шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов, трима прокурори от ВКП. Около 16 ч към щаба се причисли Румяна Арнаудова, говорителка на основния прокурор.
Във връзка с следствието полицията в Русе разгласи телефон за сигнали от жители. Хората, които разполагат с информация, обвързвана с осъщественото тежко закононарушение, могат да позвънят на 0889-562407.
Районът на мястото на престъплението към момента е отцепен. Това на процедура прави невероятно осъществяването на концепцията на някои русенци, които смятаха да вършат в допълнение претършуване на мястото на престъплението, водени от желанието да подкрепят полицията. Целта бе да се издирят вероятно пропуснати при осъществения от полицията оглед следи или улики, които биха могли да подкрепят следствието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР