Полицията разплете убийството на хазартния бос Коста Миджурин. Той беше

...
Полицията разплете убийството на хазартния бос Коста Миджурин. Той беше
Коментари Харесай

Как беше убит хазартният бос Коста Миджурин

Полицията разплете убийството на хазартния необут Коста Миджурин. Той беше погубен в събота вечерта в Слънчев бряг.

Задържан и откаран в ареста е килърът – някогашният другар на Симона, която от няколко месеца била забелязвана, да се придвижва с богатия 55-годишен предприемач от Нова Загора.

Полуделият от ревнивост зарязан ухажор имал информация, че Коста Николов – Миджурина и 30-годишната му интимна половинка ще дойдат с тузарския Mercedes в хотел „ Бахами “. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал, прецизира уеб сайтът „ Флагман “.

Свалени са видеозаписи от камерите на хотел „ Бахами”, от които ясно се вижда по какъв начин черният Mercedes S-класа СВ9911МА стопира. Двигателят му към момента не е загасен, когато до него доближава BMW.

Баварецът изравнява откъм дясната страна на Mercedesa и от него се изсипва дъжд от патрони към водача и спътницата му на дясната седалка. 55-годишният Коста Николов Миджурина е улучен с 3 патрона в главата, които влизат отляво и излизат отдясно. 30-годишната жена от Велико Търново, за която е известно към този момент, че била негова другарка, е улучена с един патрон в главата.

Хазартният необут е умрял на място. По данни на лекари от шокова зала в Бургас дамата е докарана в УМБАЛ-Бургас в кома, направени са опити патронът да бъде изваден от главата й, само че към този момент няма информация дали е оживяла.

Бизнесменът от Нова Загора е бил разведен от много време. Той има 21-годишна щерка. Отношенията с някогашната му брачна половинка били уредени и смъртоносното възмездие за невярност откъм нейна страна било изключено.

По свидетелски показания Миджурина и приятелката му са били проследени. Те са отивали в хотела. Двойката е била готова да прекара уикенда в Слънчев бряг. Има ли са резервирана маса в първокласен ресторант, където е трябвало да отидат.

Миджурина е бил с извънредно скъпи облекла и с близо 5 кг златни украшения по него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР