Полицията разкри модерна оранжерия за отглеждане на канабис в покрайнините

...
Полицията разкри модерна оранжерия за отглеждане на канабис в покрайнините
Коментари Харесай

Криминално проявен е задържан, след като полицията разби оранжерия за отглеждане на канабис

Полицията разкри съвременна оранжерия за развъждане на канабис в покрайнините на Нови Пазар. В две пространства са открити 77 растения с височина сред 50 и 80 сантиметра. Собственикът е престъпно проявен мъж на 39 години от Нови Пазар, сподели шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Ялчън Расим:

В последна сметка е съден два пъти. Лицето е оказало опозиция, държал се е нападателно, когато полицейските органи са пристигнали на място.

При претършуване на парцели, които употребява, са открити голям брой движимости, доказващи съпричастността му към активността, в която е махленски, добави Расим. Криминалистите са впечатлени от прецизността на развъждане на растенията.

Много професионално и съвременно е построено, с всичките му екстри. Намерихме доста количество препарати, торове. Човекът даже си е водил дневник, счетоводство, кой ден какво е правил, какво е влагал.

Предстои да се обясни дали има съучастници. От прокуратурата е импортирано искане мъжът да бъде арестуван за непрекъснато в ареста.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР