Полицията разкри извършителите на побоя над 15-годишното момче в София.

...
Полицията разкри извършителите на побоя над 15-годишното момче в София.
Коментари Харесай

Пребитото 15-годишното момче било нападнато от шестима биячи

Полицията разкри причинителите на побоя над 15-годишното момче в София. Момчето беше нападнато преди дни към 12.30 ч. на обяд, когато излиза от вкъщи си, с цел да отиде на съревнование по британски.
15-годишно момче е пребито от маскирани в София Младежът е в „ Пирогов ” с хематом на главата и пострадвания по тялото и ръцете
Нападението е проведено от негови съученици, оповестиха за bTV проверяващите.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Снимка: btvnovinite.bg
Ученикът, който беше атакуван от маскирани измежду бял ден пред блока си, към момента се възвръща след побоя.

Баща му Желяз Турлаков изясни, че момчето е добре, само че не излиза самичък и се опасява.

Нападението е с уредник, гарант и шестима биячи. Всички са 15-годишни.
Най-вероятната причина за това е ревнивост отстрана на подбудителя към момиче, което е имало връзки с нападнатото момче.
15-годишният възпитаник от София бил обичай поради момиче? Три дни преди случая момчето попаднало в аналогична обстановка, само че татко му го отървал
Участниците в групата са признали виновността си пред полицията. Обяснили, че желаят единствено да сплашат потърпевшото момче.

" Никога не е имало нападателно отношение от страна на моя наследник към въпросния уредник и причинител на действието ", твърди бащата Желяз Турлаков.

Снимка: btvnovinite.bg

В учебното заведение не са имали информация за проблеми сред уредника и потърпевшия. Директорката Клара Арабаджиева твърди, че не е имало напрежение, за което да е известено управлението.

Засега нападателите са без обвинявания. На всички са назначени експертизи, по закон те към този момент могат да носят наказателна отговорност за побоя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР