Полицията разби банда, извършила множество обири на камиони в района

...
Полицията разби банда, извършила множество обири на камиони в района
Коментари Харесай

Организирана банда години наред тарашила камиони на Брезовска

Полицията разруши тайфа, направила голям брой кражби на камиони в региона на Търговиите на ул. " Брезовска ". Това заяви през днешния ден началникът на Трето районно управление (на МВР) Пловдив Пловдив Никола Симов по време на срещата с администрацията на регион " Северен ". На нея бяха изнесени данни за положението на престъпността в региона през предходната година и бяха разисквани проблемите на сигурността.

" Членовете на бандата бяха доста добре проведени, разполагаха с няколко автомобила и с дейна връзка между тях. Те обираха нормално оставени даже и за малко без контрол камиони със стока, като главната им плячка бяха служебните пари. Имало е случаи на откраднатите суми да бъдат в порядъка от 7000- 8000 до над 10 000 лв. от едно моторно транспортно средства. Членовете на групата бяха арестувани в края на предходната година, в ареста са и са предадени на съда. От тогава няма нито един грабеж в Търговиите ", посочи полицейският шеф. Той добави, че с помощта на дейната работа на чиновниците на полицията, в регион " Северен " тежките престъпни закононарушения са намалели до най-малко, написа Марица. В момента чиновниците не реда търсят създател на два грабежа.

Извършителят на възраст към 25 години е нападнал девойки и със мощ им е лишил дамските чанти. През предходната година на територията на регион " Северен " са станали общо 704 закононарушения. От тях 630 са престъпни, като разкритите са 226. Пътно-транспортните катастрофи са 85 с един умрял.

" Освен дейната работа на полицията в битката с престъпността значим фактор и видеонаблюдението. То възпира хората, които считат да правят закононарушения. Разчитаме и на интензивността на жителите ", приключи Никола Симов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР