Полицията продължава издирването на мъжете, които пребиха брутално посред бял

...
Полицията продължава издирването на мъжете, които пребиха брутално посред бял
Коментари Харесай

Още издирват маскираните, пребили брутално двете жени

Полицията продължава издирването на мъжете, които пребиха брутално измежду бял ден две дами нотариуси на бул. " Драган Цанков " в столицата, заяви Българска национална телевизия.

Вчера следобяд двама маскирани мъже нападнаха и биха майка и щерка - на 54 и 34 години. По-възрастната жена е прочут нотариус, стана ясно в понеделник.

Двете дами са приети в болница в болница " Света Анна " с контузии главно по лицата, като майката е със строшен нос.

Записите от охранителните камери в региона са конфискувани.

Нотариалната камара излезе с декларация, в която показва дълбокото си отвращение от бруталния акт на принуждение против техния сътрудник.

" Двете дами са в положително общо положение, контактни и съответни ", сподели доцент Жельо Димов, началник на Клиниката по лицево-челюстна хирургия в болница " Света Анна ". Двете имат спомен за случилото се, уплашени са и са в стрес, стана ясно от думите на доктора, представени от Дарик.

Жените са удряни много грубо в региона на главата, сподели доцент Димов. Направена им е компютърна томография. Установило се, че нямат фрактури на черепа или увреждане на мозъка. Според доктор Димов нападателите им са ги влачили по земята, откъдето са и главните им контузии.

По-младата жена има прорезна рана и хематом, а дясното й око е затворено. Тя има и контузия на гръдния панер. Майката е със строшен нос и охлузни рани по лицето.

Двете дами ще бъдат изписани от болничното заведение след 2-3 дни, добави шефът на болничното заведение.

За 19 години в никакъв случай не е имало тъжби против нотариус Валентина Механджийска, сподели по Нова телевизия ръководителят на Нотариалната камара Димитър Танев.

Танев разказа Механджийска като етичен човек, добър правист и лъчезарна жена. " Не мога да си обясня за какво е станала обект на такава експанзия ", недоумява шефът на гилдията.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР