Полицията претърсила къщата му и намерила големи черни найлонови торби,

...
Полицията претърсила къщата му и намерила големи черни найлонови торби,
Коментари Харесай

Всички Го Мислеха За Усмихнат Градинар, Оказа Се Един От Най-Зловещите Серийни Убийци! Ще Ви Настръхне Косата!

Полицията претърсила къщата му и намерила огромни черни найлонови торби, хирургически ръкавици, черни гумени въжета за връзване и спринцовка. Това просто допълнило доказателствата.

Това е едно от най-големите следствия в историята на канадската полиция и се е правило из целия Торонто. Следователите претърсили няколко десетки парцели за възможна връзка със серийния палач, а от архивите са били извадени и преразгледани и остарели неразрешени случаи. Така те забелязали името на Макартър под обвиняване в нахлуване на гей населено място през 2001 година, когато с железен кол пребил един човек.

Две години по-късно той признава виновността за това нахлуване и след взета ДНК проба, полицията му не разрешава да се приближава до предградието.

Името му още веднъж се появило в тази ситуация с изгубването на мигранта Скандараваджа Наваранама (40), като Макартър още веднъж бил обвързван с него. Три месеца по-късно липсващ и Абдулбашир Файзи (42), а през ноември 2012 г.и афганистанецът Маджид Кайхан (58).

Полицията сметнал, че тези случаи са свързани и поела по следата на така наречен „ Проект Хюстън - необятно следствие “. Скоро станало ясно, че някои от изчезналите мъже са убити, само че в никакъв случай не са открити неопровержими доказателства за това. Сред разпитваните е били Макартър, само че в никакъв случай публично не е бил измежду обвинените. През август 2015 година липсващ Соруш Махмуди (50), а същата година полицията разкрила и тялото на Кирошанкумура Канагарнтама (37), мигрант от Шри Ланка. Година по-късно полицията повикала Макартър на разпит поради обвиняването на мъж, че се опитал да го удуши, само че градинарят е освободен.

През идващите две години изчезнали още трима души: Дийн Лизовик, Селим Есен и Андрю Кинсман. Установено е, че Макартър е имал полова връзка с Кинсман. Вече били прекалено много случаите, в които се загатва името на Макартър. Полицията запонала интензивно следствие, а в гей селището настъпила суматоха. Много от жителите се изселили. Полицията бързо затворила кръга към Макартър и назначила 24-часово видеонаблюдение.

Миналия януари те забелязали млад мъж, който влезнал в къщата на Макартър. Това им се сторило толкоз съмнително, че нахълтали вътре и имало какво да видят: момчето лежало вързано, само че невредимо. Най-накрая Макартър е задържан.

Части от телата на жертвите му са открити в градините, в които Макартър работел. Той ги убивал, нарязвал и погребвал, там където никой не би търсил. Всички жертви тойзаснемал с фотоапарат и запазвал част от дрехата им, бижу или украшение като спомен от убийството. Съдебният развой стартира на 4 февруари и в него ще свидетелстват другари и родственици на убитите. Очаква се Макартър да получи доживотна присъда за всяко ликвидиране, защото това е най-високото наказване, което канадският закон планува за съзнателно ликвидиране.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР