Полицията повишава тона на изнасяне на информация, спрямо протестите в

...
Полицията повишава тона на изнасяне на информация, спрямо протестите в
Коментари Харесай

Полицията не иска медии на срещите й с протестиращите

Полицията покачва тона на изнасяне на информация, по отношение на митингите в столицата. За това предизвести комисар Тони Тодоров на брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи.

Разговорът с протестиращите протичал по различен метод, до момента в който ги нямало медиите. Днес по-късно полицията още веднъж ще има диалог с стачкуващите и комисар Тодоров помоли медиите да не идват.

За момента блокирани са кръстовищата на Орлов мост и " Цар Освободител " до президентството. На Орлов мост стара жена спряла при протестиращите да изкаже възмущението си от това, което вършат. Един от протестиращите изхвърлил питието си върху нея, а тя желала да го удари с бастуна си, заяви комисар Тодоров. Според протестиращите държанието на старата жена било провокация.

По думите му всеки ще си носи последствията от дейностите си.

И дамата, и Петър Кърджилов, задържаният протестиращ, деятел и ПР на някогашния кмет на регион " Младост " Десислава Иванчева, остават в Първо районно полицейско ръководство до изясняване на случая.

Блокадата на " Орлов мост " е без позволение на общината.

На бул. " Арсеналски " през вчерашния ден жена предизвикала полицейските чиновници да стопират водачите и да ги ревизират за алкохол и опиати. От полицията изрично няма да разрешат такова нещо.

В Столичната полиция има и многочислени сигнали за възмутени хора, че не могат да употребяват градския превоз и че не могат да отидат на работа, да пазарят или да отидат до аптеката поради блокираните кръстовища.

Има опция по бул. " Евлоги Георгиев " да бъде пуснат градският превоз. Нашата роля за сутринта беше разговор, само че не сме постигнали схващане с протестиращите, призна Димитров. Има сигнали за вреди по общинското имущество.

Всички вървим на работа и би трябвало да стигнем до работните места обикновено, настоя той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР