Полицията потвърди, че убитите снощи при стрелба в британския град

...
Полицията потвърди, че убитите снощи при стрелба в британския град
Коментари Харесай

Пет са жертвите на стрелбата в Плимът, сред тя и дете, убит е и нападателят

Полицията удостовери, че убитите нощес при пукотевица в английския град Плимът са петима. Жертвите обаче са общо шест, откакто и обвиненият е бил убит от управляващите.

 Жертви и ранени при пукотевица в британския град Плимът (видео) Виж още

Причина за гибелта им са огнестрелни рани. Сред жертвите има и дете под 10 години. Депутатът Люк Полард съобщи, че това е поразителен случай, лишил живота на почтени хора, измежду които има и дете, заяви Българска телеграфна агенция.

В изказване на полицията се споделя, че две дами и трима мъже са били убити на място. Третата жена е била откарана в болница, където по-късно е умряла. Съобщава се за огромен брой хора, на които е оказана здравна помощ.

От полицията декларират, че регионът ще остане отцепен, до момента в който силите на реда не престават да търсят лица, свързани с този случай.

Достъпът до пътната мрежа в Кейхам ще бъде стеснен тази нощ до сутринта. На мястото са видяни проверяващи, които снимат с камери и не позволяват на живеещите в близост да се прибират по домовете си.

Официалните управляващи се обърнаха към жителите с апел да не се разгласяват фотоси и видео от случая, с цел да не попречат на следствието. Депутатът от Плимът Джон Мърсър удостовери, че случаят не е обвързван с тероризъм.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР