Полицията откри телата на всичките девет души, загинали в катастрофата

...
Полицията откри телата на всичките девет души, загинали в катастрофата
Коментари Харесай

Свидетели с потресаващ разказ за трагедията с Коби Брайънт

Полицията откри телата на всичките девет души, починали в злополуката с хеликоптер, лишила живота на баскетболната легенда Коби Брайънт и щерка му Джиана-Мария, оповестява blitzsport.bg, базирайки се на TMZ Sport. По-рано бе обявено за открити единствено три тела на починали.

Органите на реда занапред стартират работа по разпознаването на телата. Издирвателната активност е била дейна в неделя и е била прекъсната, откакто се е стъмнило. Търсенето е било обновено в понеделник сутринта.

Междувременно в. " Сън ” разкри, за оцевидец на нещастието, поискал анонимност, който твърди, че като огнена топка, появила се от мъглата, е рухнал на земята хеликоптерът " Сикорски ”.

Свидетелят карал своя маунтийн байк в региона дружно с различен колоездач, когато от небето паднала горящата машина. Той направил фотоси от местопроизшествието, само че схванал кой е пътувал в машината, едвам когато с другия велосипедист се прибрали с колелата до паркинга с колите им.

" От мъглата се появи хеликоптер и се заби в рид на към 200 фута (182 м) от мястото, където бяхме ние ", показа колоездачът, който карал дружно с другар по пътеките. " Толкова близо бяхме, че ни лъхна раздвижения от перките въздух, беше една голяма огнена топка ".

Една от вратите на вертолета паднала на десетина метра от колоездачите. " Парчета хвърчаха във всички направления, от хеликоптера не остана доста ".

Двамата очевидци не побегнали да се избавят, а противоположното – изтичали на мястото, с цел да оказват помощ, в случай че някой е ранен. " Но беше явно, че няма живи хора. Не знаехме, че Коби Брайънт е на борда, до момента в който не стигнахме до паркинга. Бяхме шокирани от самия факт, че цялостен хеликоптер цялостен с хора се разруши ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР