Полицията, НАП и Автомобилна администрация се натъкнаха на случаи на

...
Полицията, НАП и Автомобилна администрация се натъкнаха на случаи на
Коментари Харесай

Разбиха схема за незаконен превоз в Банско

Полицията, Национална агенция за приходите и Автомобилна администрация се натъкнаха на случаи на нерегламентиран транспорт на пасажери в Банско.

Само за четири дни в курорта са направени взаимни инспекции, при които са открити осем случая на нерегламентиран транспорт на пасажери, за които са формирани актове. Освен това са спрени придвижване транспортни средства, а част от водачите към този момент са и без книжки.

От чиновници на Национална агенция за приходите и Икономическа полиция са установени шест нарушавания в четири от транспортните средства и в търговски обект.

При контролна покупка за прилагане на услугите на пет микробуса, по схемата „ скришен клиент “, в четири е установено, че не е публикуван документ за продажба. Шофьорът на едно от транспортните средства, в което е липсвало фискално устройство, е направил опит да осуети инспекцията и да избяга, за което е бил краткотрайно арестуван.

В павилион за продажба на транспортни документи на лицензирана компания за пътнически транспорти е открито разминаване сред наличностите в касата и маркираните суми на касовия уред, за което е формиран акт от чиновниците на Национална агенция за приходите.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР