Полицията на тексаския град Мидланд съобщи, че един нападател е

...
Полицията на тексаския град Мидланд съобщи, че един нападател е
Коментари Харесай

Поредният Масов Разстрел В Сащ Остави Много Убити И Ранени!

Полицията на тексаския град Мидланд заяви, че един нападател е бил убит покрай киносалон в намиращия се наоколо град Одеса, на 480 километра западно от Далас.

Според управляващите до случая се е стигнало след пътна инспекция, по време на която заподозряният открива пукотевица по униформени чиновници. Това става към 3 часа следобяд локално време в събота. По данни на полицията по-късно обвиненият си присвоява кола на пощите и открива разхвърлян огън по нищо неподозиращи пешеходци и коли по локална автомагистрала.

Нападателят е описван като бял мъж на към 30 години. Той е бил погубен при престрелка с управляващите. Трима чиновници на реда са измежду ранените, които са най-малко 21.

Към момента не е явен претекстът за офанзивата и няма конкретика по въпроса дали има и други забъркани в случая. Президентът Доналд Тръмп е в течение на следствието.

Преди по-малко от месец също в Тексас - в Ел Пасо - стрелец умъртви 22 души и рани десетки като след задържането му стана ясно, че обект на офанзивата му са били южноамериканци.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР