Полицията на NYPD може скоро да бъде вързана с бюрокрация.

...
Полицията на NYPD може скоро да бъде вързана с бюрокрация.
Коментари Харесай

NYPD, pols trash Градският съвет настоява ченгетата да записват ВСИЧКИ срещи с обществеността – дори ако те просто питат за упътване

Полицията на NYPD може скоро да бъде вързана с администрация.

Предложен законопроект би принудил градската полиция да подава милиони отчети даже за най-обикновени срещи с нюйоркчани - което подтиква критиците да подлагат на критика законопроекта като евентуално водещ до голям ексклузивен труд и отклонение на полицията от справяне с престъпността.

Законодателството, което в този момент се приема през Градския съвет, ще изисква попълването на подробни формуляри за нещо толкоз просто като предоставяне на туристически упътвания или задаване на въпроси на хората, до момента в който се грижите за болен пасажер във влака.

Докладите ще включват записване на информация като раса, възраст и пол на хората, с които си взаимодействат чиновниците – което поддръжниците на законопроекта споделят, че ще помогне да се управлява расовото профилиране.

Критиците обаче споделят, че това би довело до голямо и скъпоструващо количество документи, защото всяка година има към седем милиона такива контакта сред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР