Полицията на Нотингамшър, Великобритания, е открила местонахождението и е върнала

...
Полицията на Нотингамшър, Великобритания, е открила местонахождението и е върнала
Коментари Харесай

Откраднати пингвини бяха върнати на британски зоопарк

Полицията на Нотингамшър, Англия, е разкрила местонахождението и е върнала на локална зоологическа градина две птици от типа Хумболтов пингвин, откраднати през ноември предходната година, съобщи Асошиейтед прес.
 
По съмнение в кражбата на двата пингвина е арестуван 23-годишен мъж, чието име не се оповестява. Срещу него към момента не са повдигнати обвинявания. Мотивите за необикновеното действие също не се изясняват.

 
Птиците са открити в Нотингам, на 210 километра северно от Лондон. От зоопарка оповестяват, че пингвините са в сигурност и се усещат добре.
 
Междувременно Ройтерс заяви, в град Рафах в южната част на линията Газа зимна стихия е лишила живота на четири новородени лъвчета.

 
Собственикът на частен зоопарак в града споделя, че макар всички взети ограничения две от лъвчетата са се споминали в четвъртък - единствено ден след раждането си. Другите две едвам са дишали и напъните да бъдат избавени не са дали резултат.-->
 
Други животни в зоологическата градина са оживели в бурята. Сред тях са лъвицата, сътрудникът й и трите им 14-месечни лъвчета.

Още любопитни вести за пингвини:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР