Полицията на канадската столица Отава заяви, че обмисля предявяване на

...
Полицията на канадската столица Отава заяви, че обмисля предявяване на
Коментари Харесай

В Канада: Повдигнат обвинения на участници в антиваксерския протест?

Полицията на канадската столица Отава съобщи, че обмисля предявяване на обвинявания на участници в антиваксерски митинг, които уринираха върху Националния боен мемориал, танцуваха на Гроба на Незнайния войник и използваха скулптура на канадския народен воин, с цел да показват свое обръщение.

Хиляди протестиращи се събраха в Отава на митинг против наложителната имунизация, маските и локдауна. Някои паркираха на улиците към Народното събрание, блокирайки трафика. Много от тях не бяха си тръгнали и през вчерашния ден.

Освен това полицията в Отава проверява заплашително държание към свои чиновници и други лица.

„ Водят се няколко престъпни следствия, свързани с оскверняването на Националния боен мемориал/статуята на Тери Фокс “, оповестиха столичните сили на реда.

Някои от протестиращите паркираха на терена на Националния боен мемориал, други носеха знаци и флагове със свастики, което провокира всеобщо наказание. Статуята на Тери Фокс, народен воин, който изгубва единия си крайник от рак на костите като юноша и през 1980 година стартира благотворително тичане през Канада, беше увита в извърнат надолу канадски байрак с надпис „ наложителна независимост “.
ТЕМА преди 33 минути 678 преди 51 минути 1307 преди 2 часа 324
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР