Полицията на Берлин, чиито служители вчера бяха отстранени от охраняването

...
Полицията на Берлин, чиито служители вчера бяха отстранени от охраняването
Коментари Харесай

Берлинската полиция оправда своите служители, отстранени от охраната на Г-20 заради гуляй

Полицията на Берлин, чиито чиновници през вчерашния ден бяха отстранени от охраняването на срещата на върха на Г-20 поради разюздано държание по време на пир, се опита да оправдае случилото се като естествена човешка уязвимост.

В акаунта на полицията на немската столица във Facebook се изяснява, че скандалното тържество е било във връзка рождените дни на двама от служителите на реда и не се е състояло на обществено място, съобщи ТАСС.

В известието се отбелязва, че празненството е било във фургонно населено място на 70 км от Хамбург, където са настанени единствено чиновници на реда, и че е било проведено непринудено в свободното време на служителите на реда, които са си пийнали и са потанцували. Берлинските служители на реда също така показват неодобрение от обстоятелството, че сътрудниците им в Хамбург са привлекли публичното внимание към случилото се.

Вчера стана известно, че към 300 служители на реда, изпратени с цел да обезпечават защитата на срещата на Г-20 на 7 и 8 юли, са били върнати назад поради непочтено държание. Според немски медии служителите на реда се държали разюздано в спонтанния лагер, откакто се напили, пушили наргиле и се облекчавали на публични места. Една полицайка танцувала на масата с оръжие в ръка единствено по халат, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР