Полицията на американския град Ричмънд показа кадри от камера на

...
Полицията на американския град Ричмънд показа кадри от камера на
Коментари Харесай

Ченгета застреляха полудял гол мъж в САЩ

Полицията на американския град Ричмънд сподели фрагменти от камера на собствен помощник, който на 14 май прострелял невъоръжен човек, пишат локални медии.



Съдейки по записа, мъжът без облекла излязъл от кола, която забил в крайпътни шубраци, и побегнал на пътното платно, където го блъснала друга кола. От удара той паднал и почнал да се търкаля по пътя. След това забелязал служителите на реда и им се нахвърлил.

Едно от ченгетата употребило тейзър, само че електрошокът не оказал значително влияние върху хулигана. Тогава разкрили огън с револверите.

По-късно 24-годишният Маркъс Дейвид Питърс умрял в болница от раните си. Комисия сега прецизира до каква степен налага се било потреблението на оръжие от страна на офицера, който е излязъл в отпуск. Причините за несъответстващото държание на Питърс още не са изяснени. Роднините му се оказали шокирани от случилото се, те упорстват, че той не е осъзнавал дейностите си, когато са стреляли по него.

В хода на разседването се изяснило, че Питърс бил охранител в хотел и почнал да се държи необичайно още по време на промяната си. Охранителни камери запечатали по какъв начин той почнал да се разсъблича още в хотела, след което се качил на колата и потеглил.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР