Полицията изяснява пътен инцидент станал в Русе, след който е

...
Полицията изяснява пътен инцидент станал в Русе, след който е
Коментари Харесай

Шофьори катастрофираха и се биха на русенска улица

Полицията обяснява пътен случай станал в Русе, след който е зародило сдърпване и побой сред участниците. Това оповестиха от ОДМВР-Русе.

На 14 април малко преди 8 часа вечерта е подаден сигнал за зародил пътен случай и сборичкване сред водачите, станало в гр. Русе на кръстовището сред улиците „ Шипка “ и „ Лозенград “.

Служители на конкурентни колекторски компании се млатиха в Средец

Изпратените чиновници на полицията са открили на адреса, че случаят е зародил сред лек автомобил „ Дайхацу “ с лидер на 43 години и лек автомобил „ Волво “, ръководен от 49-годишен.

Установено е, че 43-годишният е бил в нетрезво положение, като му е измерена централизация над 1.2 промила с техническо средство, също така от настъпването на ПТП до идването на чиновниците той се е стълкновил с другия лидер, нанасяйки побой на него и брачната половинка му.

Пътнотранспортното произшествие и последвалите събития след него са били документирани, надлежно от чиновници на „ Пътна полиция “ и чиновници на Първо районно управление (на МВР). Заведено е досъдебно произвеждане и се проверява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР