Полицията изяснява обстоятелствата около насилствено извеждане на 20-годишна от дома

...
Полицията изяснява обстоятелствата около насилствено извеждане на 20-годишна от дома
Коментари Харесай

Мъже пребили 44-годишен, искали да отвлекат 20-годишна

Полицията обяснява събитията към принудително извеждане на 20-годишна от вкъщи й, за което са арестувани двама мъже. Вчера рано сутринта пред дома на 20-годишна от Летница пристигнали неколцина мъже с лек автомобил и влезнали в къщата, осведоми пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Нанесли побой на 44-годишен родственик на момичето, като му предизвикали голям брой контузии, измежду които и строшаване на черепа. Младата жена съумяла да позвъни на незабавния телефон 112 в 5:45 часа, което осуетило отвличането и причинителите се отдръпнали. Незабавно изпратените към мястото полицейски чиновници я открили на адреса невредима. Пострадалият родственик е откаран в болница в Плевен с действителна заплаха за живота, само че след оказаната му здравна помощ, положението му е нормализирано.

Извършен е оглед на място, а в границите на подхванатите светкавични оперативни дейности е открита самоличността на причинителите - трима от Павликени, на 22, 47 и 38 години, в съучастничество с 24-годишен от Летница.

След опита за похищение, мъжете се укрили и са оповестени за търсене с мярка " наложително довеждане ". В следобедните часове през вчерашния ден 24-годишният е арестуван от чиновници на ОДМВР - Ловеч, а в Павликени е задържан 22-годишният причинител на побоя. Образувано е досъдебно произвеждане по чл.142, ал.2, т.2, вр. с ал.1, вр. с чл.18 от Наказателен кодекс. Материалите са докладвани в Окръжна прокуратура - Плевен. По документиране на закононарушението работата не престават проверяващ служител на реда и екип на РУ-Пордим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР