Полицията изнесе подробности за катастрофата на бул. "Стефан Стамболов", за

...
Полицията изнесе подробности за катастрофата на бул. "Стефан Стамболов", за
Коментари Харесай

Полицията с подробности за катастрофата на бул. Стефан Стамболов“

Полицията изнесе детайлности за злополуката на бул. "Стефан Стамболов ", за която Burgas24.bg заяви в петък. Инцидентът е станал към 14.55 часа на кръстовището на "Стефан Стамболов " и "Тракия ". Водачът на л.а. "Фолксваген Пасат ", с бургаска регистрация - Е.Д., 27-годишен от Бургас, извършвайки неубедена маневра "престрояване " от междинна в дясна пътна лента, лишава преимуществото на попътно движещия се в тази лента рейс "Волво Б 12 ", със софийска регистрация, благосъстоятелност на "Юнион Ивкони " ООД, ръководен от 47-годишния Р.В. от село Чавдар, като е блъснат от него.

От ПТП-то потърпевши лидерът на л.а. "Фолксваген " - Е.Д., който с наблягане по тялото и комоцио, без заплаха за живота, е настанен за лекуване в УМБАЛ - Бургас и неговият сателит - А.Ш., 34-годишен от Бургас, който с наблягане по тялото и комоцио, без заплаха за живота, е настанен за лекуване в УМБАЛ - Бургас.

Водачите на двете транспортни средства са тествани за приложимост на алкохол, като тестът на лидера на рейса е регистрирана, като 0,48 промила /взета е кръв за химичен анализ/.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР