Полицията излови иманярска банда, нападнала Роженския манастирСедмината с мюсюлмански имена

...
Полицията излови иманярска банда, нападнала Роженския манастирСедмината с мюсюлмански имена
Коментари Харесай

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 20 септември 2018

Полицията излови иманярска тайфа, нападнала Роженския манастир


 02-1-3 Седмината с мюсюлмански имена от петричкото село Яворница копали, с цел да търсят съкровища. Дупката била изкопана в зазидан прозорец на църквата на 2 метра височина.

Безплатни ваксини за пенсионерите над 65 година


 06-1-1 Стратегията е за интервал от 4 години и е на стойност близо 10 млн. лева Очакват се вариантите Сингапур, Колорадо, Мичиган и Пукет.

Данък добавена стойност при отдаване на парцел чартърен


 Десет пъти понижение единствено за година Нетните приходи от вложения на задгранични лица в недвижими парцели за интервала януари-юли 2017 година са 5,6 млн. евро, при 54,4 млн. евро за януари - юли 2016 година, или съвсем 10 пъти по-малки. По страни максимален дял в вложенията в недвижими парцели имат Русия (2,7 млн. евро, 47,6% от общия размер за януари - юли 2017 г.), Украйна (0,7 млн. евро, 13,2%) и Казахстан (0,5 млн. евро, 8,2% от общия размер за периода). Реинвестираната облага (показваща каузи на задграничните вложители в настоящата облага или загуба на сдружението на база на счетоводни данни за финансовия резултат) е негативна и възлиза на 10,5 млн. евро за януари - юли 2017 година, при позитивна стойност от 310,3 млн. евро за януари - юли 2016 година Най-големите чисти директни задгранични вложения в страната за януари - юли 2017 година са от Холандия (392,1 млн. евро) и Швейцария (71,3 млн. евро). Данъчен консулт на „Труд“.

Пак незнайни към военните заплати


 10-1 Предстоящото нарастване е дискусионно, споделя министърът на защитата Красимир Каракачанов – коментар на Спирдон Спирдонов.

Бежанската лавина е голяма геополитическа неточност


 13-1 Спорите на антракса и вирусът на вариолата са най-страшните биооръжия, споделя проф. доктор Красимир Методиев, специалист по биотероризъм и почетен консул на Израел в България, в изявление за „Труд“.

Македонците избират президент… в този момент

 11-kuti От референдума на 30 септември зависят и номинациите на ръководещите в Скопие за нов държавен глава. И освен номинациите – разбор на Костадин Филипов.

Кинобудител


 32-1 Силует на проф. Божидар Манов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР