Полицията излезе с подробности за тежката катастрофа с два ТИР-а

...
Полицията излезе с подробности за тежката катастрофа с два ТИР-а
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за жестоката катастрофа с два ТИР-а край Враца

Полицията излезе с детайлности за тежката злополука с два ТИР-а край Враца, за която организация BulNews заяви още през вчерашния ден.
Пътният случай е станал малко след 20 часа на кръстовището на интернационалния път Е-79 и Криводолско шосе. Катастрофирали са влекачи „ МАН “ и „ Рено “ с прикачени полуремаркета.
При зверския удар единият се е обърнал в едната лента на Криводолско шосе, а другият е останал на основният път със смазана кабина. Причината за случая е лишаване на преимущество от лидера на „ МАН “-а. Камионът е идвал откъм Враца и не е спрял на знака Стоп. В това време по основния път към Дунав мост 2 е пътувал турски ТИР, който се е блъснал в ремаркето на другия и го е обърнал.
Две пожарни, две коли за спешна помощ и екипи на Пътна полиция и районното ръководство пристигнали на мястото на злополуката. За благополучие, при случая няма починали хора. И двамата водачи имали пострадвания и били превозени към болничното заведение във Враца за спомагателни проучвания. На мъжете били направени проби за алкохол, като те били негативни.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР