Полицията излезе с официална информация за катастрофата в прохода в

...
Полицията излезе с официална информация за катастрофата в прохода в
Коментари Харесай

МВР: Шофьор от Видин е виновен за челния сблъсък в прохода Петрохан

Полицията излезе с публична информация за злополуката в прохода в Петрохан сред „ Опел “ и „ БМВ “, за която организация BulNews заяви още през вчерашния ден.
Припомняме, че случаят стана през вчерашния ден към 14.30 часа над село Бързия. 58-годишен видинчанин бил зад кормилото на лекия автомобил „ Опел Астра “, който блъснал челно „ БМВ 320 Д “ с монтанска регистрация. Шофьорът от крайдунавския град пътувал от Монтана към София. Той напуснал лентата си за придвижване без ясна причина, при което навлязъл в насрещното платно и блъснал челно движещото се против него „ БМВ “. Зад кормилото на бавареца е бил 30-годишен гражданин на Монтана. С него в колата са били мъж на 27 години и 53-годишна жена. При случая са потърпевши двамата водачи и спътниците на монтанчанина.
На местопроизшествието е дошъл екип на пожарна сигурност, който рязали колите, с цел да извадят потърпевшите. След това те са били превозени до център за незабавна здравна помощ. Униформените са създали проба за приложимост на алкохол и на двамата водачи. Дрегерите отчели негативни резултати на водачите.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР