Полицията излезе с нови подробности за кървавата екзекуция край Монтана.

...
Полицията излезе с нови подробности за кървавата екзекуция край Монтана.
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за екзекуцията край Монтана! Защо Асен уби безцеремонно бившия си зет Симеон?

Полицията излезе с нови детайлности за кървавата екзекуция край Монтана. Както БЛИЦ заяви мъж на 37 години от монтанското село Крива бара е бил погубен в събота след препирня в ромската махала, прераснала в сборичкване. Около 10.45 ч. съгласно полицията сред 37-годишния Симеон Бузов и някогашния му тъст – 63-годишният Асен Найденов избухнал пикантен спор за това кой да коси морава.

Разярени и неотстъпчиви ромите се хванали за гушите и почнали взаимно да се постановат с каквото им попадне на разположение. В един миг по-възрастният мъж извадил револвер и от упор разстрелял Бузов с няколко патрона, написа " Конкурент ".

Полицаи от ръководството в Лом реагирали стремително и задържали причинителя на тежкото престъпно закононарушение. От полицията оповестиха през вчерашния ден, че притежаваното огнестрелно оръжие от Найденов било нелегално и с неустановена марка. Пистолетът бил конфискуван, до момента в който стрелецът се опитвал да го скрие.

За простреляния мъж околните незабавно извикали кола за спешна помощ, която го откарала в незабавния център в Лом. Младият ром обаче умрял вследствие тежката огнестрелна рана в гърдите, до момента в който медиците му оказвали помощ. Тялото му пък било пратено за аутопсия при правосъдните лекари.

Хората в Крива бара бяха шокирани от информацията за кървавата препирня. Те настояват, че Бузов се е грижел за децата си след раздялата с дъщерята на килъра си. Той отглеждал животни и поради изхранването им стигнал до разправията, довела до гибелта му.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР