Полицията изгони абитуриентите, които бяха планирали да си направят изпращане

...
Полицията изгони абитуриентите, които бяха планирали да си направят изпращане
Коментари Харесай

Изгониха абитуриентите от „Александър Невски“, те се преместиха пред НИМ

Полицията изгони зрелостниците, които бяха възнамерявали да си създадат изпращане пред " Александър Невски ", макар възбраната на абитуриентските балове и опцията зрелостниците да бъдат изпратени в двора на учебното заведение си.
 БГНЕС

 БГНЕС
Служител на реда изясни, че повода да ги приканват да си отидат е провеждащият се митинг пред Министерския съвет. Всички зрелостници носеха с защитни маски.
 БГНЕС

 БГНЕС
Младите хора взеха решение да се реалокират и колоната се насочи към Националния исторически музей в " Бояна ". А там се развихри същински ваучър, съпроводен от форсиране на мотори на мотори и коли, дрифт, цветни димки и конфети, и естествено музика, която излизаше от колони, захранвани от батерии.
 БГНЕС
„ Напред към образованието и задачите . Ще би трябвало да се стремим напред и нагоре, тъй като без цели няма по какъв начин да стане. Аз ще вървя в Холандия с осведомителни технологии. Искам да завдърша там и да се върна в България, тъй като съм патриот “, сподели Александър Алексиев от Търговско-банковата гимназия и добави, че това което отблъсква младежите от страната ни, е корупцията, с която ще се опита да се оправи, откакто се върне от чужбина.
 БГНЕС
Недоволен от отношението на страната е и зрелостникът Ивайло Виденов от 153-то учебно заведение, който мечтае за футболна кариера, само че в чужбита. " Дразни ме отношението на страната, изключително към футболните клубове.
 БГНЕС
За мен не е вярно да постановат чужденци, а считам, че би трябвало да залагат на своите. За в този момент оставам тук, само че в случай че получа добра в чужбина - отивам. Там е истината, тук доста мъчно се случват нещата ", промяна Виденов.
 БГНЕС

 БГНЕС
Ванеса Гетова, която е от 2 СУ пък показа, че се е почувствала афектирана от обстоятелството, че зрелостниците са били изгонени от площада пред „ Александър Невски “ и добави, че е кофти да си зрелостник по време на пандемия, само че е щастлива, че все пак са съумели да се провеждат и да се съберат.
 БГНЕС
„ Предстоят доста значими кандидатстудентски изпити в Медицинския университет и притискам палци да ги взема. Мечтая да изучавам стоматология. Кариера тук в България, тъй като който желае да успее тук, не в чужбина. Много хора споделят, че в България няма шанс, само че това не е по този начин “, убеддена е Ванеса и акцентира, че това, което гони младежите от родината, е неналичието на работни места.
 БГНЕС
Цвети, която приключи 12-то учебно заведение, пък не счита, че са рецесията ги е прецакала, тъй като всички са дружно и са си създали едно хубаво изпращане. „ Ще имам обучение в България, в Медицинския унивверситет. Кариера също в България. Обичам България и тя дава благоприятни условия “ , сподели тя.
 БГНЕС

 БГНЕС
И макар възбраната да се събират, множеството от тях ще честват довечера. Според тях, този ден е единствен в живота и се надяват, че никой няма да им попречи да се разделят почтено с ученическите си години.
 БГНЕС
Малко по-късно, полицията изгонени зрелостниците и от там, и ги прикани да се приберат по домовете си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР