Полицията издирва тийнейджър, за когото казва, че е свързан с

...
Полицията издирва тийнейджър, за когото казва, че е свързан с
Коментари Харесай

Тийнейджър се издирва във фатална гангстерска смесица, намушкана с нож първокурсник Дензъл Бимпей в квартал Флатайрън в Ню Йорк

Полицията търси младеж, за който споделя, че е обвързван с нападението в Манхатън предходната седмица, което аргументи гибелта на първокурсник.

Тиерно Ба, на 18 години, е търсен по отношение на убийството на жителя на Бронкс Дензъл Бимпей на 15 декември, заяви полицията в Ню Йорк в петък.

Полицията не сподели каква може да е връзката на Бах със смъртоносното закононарушение, само че удостовери, че той няма предходно престъпно минало.

Инцидентът е станал към 22:40 часа. на ъгъла на East 26th Street и Park Avenue South в това, което следователите считат, че е комплициране на член на тайфа.

Бимпи, 18-годишен първокурсник в SUNY Morrisville, е бил атакуван, до момента в който пътува с рейс назад към дома си в Бронкс за Коледа, сподели фамилията му пред The ​​Post по-рано тази седмица.

Други възпитаници в рейса — за които се счита, че са членове на бандата от Six Blocks of Harlem — спориха устно с Бимпей и приятелите му по време на пътуването с рейса от Сиракуза.

В е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР