Полицията издирва свидетели на саморазправата във влака Пловдив - София,

...
Полицията издирва свидетели на саморазправата във влака Пловдив - София,
Коментари Харесай

Полицията издирва свидетели на саморазправата във влака Пловдив - София

Полицията търси очевидци на саморазправата във влака Пловдив - София, станала в региона на Вакарел. 50-годишен мъж беше намушкан с нож в един от вагоните и умря в колата за спешна помощ на път за болничното заведение.

120-е пасажери във влака са били прекачени на различен трен. Затова и полицията не разполага с задоволително показания, които да изяснят аргументите довели до убийството на 50-годишния мъж.

Криминално проявени мъж и жена бяха арестувани след опит за бягство от мястото на престъплението. По първична информация единият от тях ранил мъжа след кавга. В тях е открит и ножът, с който е осъществено закононарушението. А по какъв начин е почнал абсурдът и кой е нанесал съдбовния удар, занапред ще стане изрично ясно.
Комисар Николай Спасов, шеф на ОД Министерство на вътрешните работи - София: В момента се правят голям брой дейности за доказване на целия механизъм на закононарушението и авторството му. В тази връзка желая да помоля безусловно всички пасажери във влака, които не са открити от полицията, и които имат данни за това тежко закононарушение, да се свържат с най-близкото поделение на Министерство на вътрешните работи или на телефон 112 за предоставяне на спомагателни сведения.  Мъж умря, откакто беше намушкан с нож във трен кай Вакарел Мъж умря, откакто беше намушкан с нож във трен кай Вакарел
Криминален случай спря трен във Вакарел. 50-годишен мъж беше намушкан с нож в един от вагоните. По предварителна информация са арестувани мъж и жена....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР