Полицията издирва Румен Георгиев Запрянов от Пазарджик във връзка с

...
Полицията издирва Румен Георгиев Запрянов от Пазарджик във връзка с
Коментари Харесай

Издирват бивш европейски шампион по борба за тежко престъпление

Полицията търси Румен Георгиев Запрянов от Пазарджик по отношение на осъществено от него тежко престъпно закононарушение. Мъжът е на 51 години, 182 см висок, със сини очи, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Запрянов е някогашен европейски първенец по класическа битка. Той е осъден като подстрекател на ликвидиране в Украйна.

На 28 януари 2011 година 37-годишният Мирослав Маринов е погубен по изключително нечовечен метод покрай украинското село Головчинци. Гърлото му е прерязано, по главата има рана от удар с гаечен ключ, а в снега - кървави дири, следи от гуми и обувки. Основната версия е, че мъжът е погубен, с цел да не разкрие данъчни измами.   

Украинските и българските служители на реда съумяват да разкрият закононарушението и задържат трима българи, единият от които с съветско поданство, заяви „ Правен свят ". 

Иван Грахов, Сергей Георгиев и Румен Запрянов-Дебелия застават пред Софийския градски съд, като обвиняването против Запрянов е, че е подстрекател на убийството. Магистратите ги осъждат на по 20 години затвор, само че малко преди финала на делото Дебелия изчезва.

Министерство на вътрешните работи го афишира за търсене на 14 февруари 2017 година, а по-късно е издадена и  европейска заповед за арест. Днес Министерство на вътрешните работи още веднъж прикани жителите, които разполагат с информация за търсения, да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР