Полицията издирва Илия Стоилов, обвинен за участник в огранизирана престъпна

...
Полицията издирва Илия Стоилов, обвинен за участник в огранизирана престъпна
Коментари Харесай

Обвиняемият брат на депутат от БСП бил напуснал страната законно

Полицията търси Илия Стоилов, упрекнат за участник в огранизирана незаконна група за рекет и разпространяване на опиати. Стоилов е с променена мярка за неотклонение " задържане под стража " от 11 септември. Служителите на правосъдна полиция обаче не са го разкрили, с цел да го върнат в ареста.
Илия Стоилов е брат на депутата от БСП-Русе Георги Стоилов . Той беше задържан през октомври 2017 година по време на акция на ГДБОП и жандармерията в Русе, като бяха направени обиски и изземания от заведения и заложни къщи, свързани с Илия Стоилов.
Издирването му се трансформира в мотив за изключителното извикване в Народното събрание на основния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър (в оставка) Валентин Радев.
Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов даже загатна, че депутатът Георги Стоилов може да има връзка с укриването на брат си.
" Братът на депутата от Българска социалистическа партия желае да се укрие, започваме да си мислим дали депутатът от опозицията не му е съдействал това да се случи ", сподели Цветанов от трибуната на Народното събрание.
Братът на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов - Илия , е напуснал страната законно . Той е упрекнат за присъединяване в незаконна група, занимаваща се с овличания, рекет и изнудване. Това се разбра от думите на основния прокурор.
Радев и Цацаров обясниха, че братът на депутата от левицата е напуснал страната законно. Те показаха последователност на акцията по разбиването и задържането на незаконната група, както и правосъдните съвещание по ограниченията за неотклонение на участниците в незаконното съдружие.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР