Полицията издирва 66-годишната Дафинка Иванова Славкова от село Вакарел. Това

...
Полицията издирва 66-годишната Дафинка Иванова Славкова от село Вакарел. Това
Коментари Харесай

Помогнете! Полицията издирва Дафинка Славкова

Полицията търси 66-годишната Дафинка Иванова Славкова от село Вакарел. Това оповестиха от регионалната дирекция Министерство на вътрешните работи в София.
Жената е в неопределеност от септември т.г. и е оповестена за търсене по молба на нейните близки. По техни данни страда от шизофрения и при изпадане в депресивни положения не възприема съответно действителността и мъчно комуникира.
От чиновниците на група „ Издирване “ към регионалната дирекция са извършени голям брой оперативно-издирвателни дейности, претърсени са местности, жилищни и икономически постройки, както и места, които дамата е посещавала, само че все още към момента не е открита.
Дафинка Славкова е на забележима възраст 65 - 70 години, растеж към 165 см, къса прошарена коса, кафяви очи и доста едва телосложение.
Последно е била облечена с черен панталон (анцуг), тъмна блуза, черно яке и черни маратонки.
Умоляват се жителите, които имат информация по отношение на местонахождението на търсената, да позвънят на тел. 112, 02/982-52-35 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността е обезпечена.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР